Fivestar – Website

KUSH JEMI NE

Ne jemi një rrjet i palestrave të fitnesit, të nxitur nga pasioni që të ofrojmë pajisje moderne, mjedis miqësor dhe hapësira të dizajnuara me stil. Ne besojmë se për t’i shtyer njerëzit të lëvizin çdo detaj ka rëndësi.

Gjej klubin tënd

Me 7 klube (dhe në rritje e sipër), Fivestar është më afër se sa mendoni. Zgjidhe vendin tënd, na provoni dhe ndryshoni jetën tuaj.

Kosovo Map
Fivestar Fitness Grand Hotel

Fivestar Fitness Grand Hotel
Tel: +383 38 405060

Më shumë
Fivestar Fitness Bregu i Diellit

Rruga B 10000, Prishtinë
Tel: +383 38 405060

Më shumë
Fivestar Fitness Arbëria

Rruga Ahmet Krasniqi 10000, Prishtinë
Tel: +383 38 405060

Më shumë
Fivestar Fitness Mitrovicë

Së shpejti!
Tel: +383 38 405060

Më shumë
Fivestar Fitness Pejë

Së shpejti!
Tel: +383 38 405060

Më shumë
Fivestar Fitness Gjakovë

Së shpejti!
Tel: +383 38 405060

Më shumë
Fivestar Fitness Prizren

Rruga Wesley Clark 20000 Prizren, Republika e Kosovës
Tel: +383 38 405060

Më shumë
Fivestar Fitness Gjilan

Rruga Marie Shllaku, 60000 Gjilan, Republika e Kosovës
Tel: +383 38 405060

Më shumë
Fivestar Fitness Ferizaj

Rruga Dëshmorët e Kombit, 70000 Ferizaj, Republika e Kosovës
Tel: +383 38 405060

Më shumë
Fivestar Fitness Fushë Kosovë

Rruga Dardania, Kodi Postal 12000 Fushë Kosovë, Republika e Kosovës
Tel: +383 38 405060

Më shumë
Prishtinë
Gjilan
Mitrovicë
Pejë
Gjakovë
Prizren
Ferizaj
Fushe Kosove

Anëtarësitë

  • Amator

   1 muaj

   Ndoshta përnime paska diçka prej ksaj pune t'gym-it. Pse s'po na provoni, ndoshta osht bash çka po kerkoni. Kurrë s'osht vonë.

   24.99

   39.99

  • Flex

   3 Muaj

   Shumë mirë mu ndi mirë, a po? Rrugës jemi, ka tri, ka tri. Fleximi kurrë ska qenë ma lehtë se sa me neve.

   59.99

   89.99

  • Masiv

   6 Muaj

   Ngrite nivelin e lojës. E din që po don. Edhe na po dojmë. Hajde, jemi shumë afër. Udhëtimi fillon tash.

   89.99

   119,99

  • Vaskular

   12 Muaj

   Kjo osht për t'përkushtuarit. S'ka kthim mrapa. Vetëbesimi t'ka pru deri këtu, na t'çojmë edhe ma larg. Jepi thujse e nesërmja s'ekziston.

   139,99

   179,99

  • FILLESTAR

   1 MUAJ

   Universiteti është një botë, palestra një tjetër. Ngritni pesha e jo shënime. Pa stres, ju veq jeni pranuar.

   19.99

   31.99

  • KOLLOKFIUM

   3 MUAJ

   Semestri i parë mbaroi. Po njoftoheni me pjesën ma t'mirë t'vehtës. Trupi i shëndoshë, mendja e shëndoshë.

   47.99

   71.99

  • EKZEMPLAR

   6 MUAJ

   Koha për me udhëheqë si shembull. Me qëndru nuk osht lehtë, po ja vlen barra qiranë. Krejt sytë te ti, ki me ja dalë për mrekulli!

   71.99

   95.99

  • DIPLOMIM

   12 MUAJ

   Gati për botë. Sa ushtrimin e ki bo. Njerëzit po presin sene t'mira prej teje. Koha për me ça temën!

   111.99

   143.99

  • KARDIO

   1 MUAJ

   50'shi osht 30'shi i ri. Me shetitë n'Gërmi nuk osht boll. Puno, qëndro, merr zemër, lufto. Vullneti yt osht knaqësi për ne.

   19.99

   31.99

  • VITAL

   3 MUAJ

   "Është e turpshme që një njeri të plaket pa parë bukurinë dhe fuqinë e trupit të tij." - Sokrati.

   47.99

   71.99

  • FIT

   6 MUAJ

   Merre nji mik, merre partnerin. Mos u ngut, këtu na ki. Senet e mira vijnë ngadale.

   71.99

   95.99

  • VETERAN

   12 MUAJ

   Qe ku je, i fortë e për merak. Merita osht e juaja. Përvoja e bon të veten. Faleminderit që ju njohim.

   111.99

   143.99

  • STARTER

   6 MUAJ

   Familja n'rend t'parë. Ushqimi, biseda, dhe stërvitja e mirë. Rritemi bashkë, nëpërmjet përvojave të përbashkëta. Mirësevini në shtëpi.

   236.99

  • VAZHDUES

   12 MUAJ

   6 muaj është mirë, 12 muaj është më mirë. Ruaje inercionin. Hajdeni bashkë, ushtroni bashkë, përparoni bashkë!

   379.99

  • 10 DERI N'4

   12 MUAJ

   Palestra e qetë po ju pret. Ndije veten ty mendu, pa zhurmë ty t'torturu. Ndjehu si n'shtëpi, prej 10:00 deri në 16:00, palestra osht e juaja.

   74.99

  • VIKENDASHI

   12 MUAJ

   Vikendi osht për ty. Javën e ki t'ngarkume. Pa merak, prej Ejte deri t'Diele, ktu na ki, kur të duash ti.

   84.99

  • DIREKT DEBIT

   1 MUAJ

   Paguani me llogarinë tuaj bankare. Përqendrohuni në stërvitje. Pa telashe, me kontratë vjetore, shlirë rri.

   14.99

  • BIZNES

   N/A

   Diçka për secilin. Ekipi i shëndetshëm osht ekip produktiv. Nëse jeni 10 ose më shumë punonjës, kemi ofertë për ju! Na kontaktoni.

   N/A€

 • Palestra më e mirë në qytet deri më tani. Ka shumë hapësirë dhe posedon pajisje të shkëlqyeshme. Jam i lumtur!

  Qun Rukovci

 • Palestër fantastike, më e mira në Kosovë, stafi, pajisjet, gjithçka është mahnitëse.

  Besiani Bicurrit

 • Ende mbetet një nga më të mirat në vend.

  Nushk Nushki

 • ‟ Palestër vërtet e mirë, e pëlqej. Vendndodhja me të vërtetë e lehtë për tu gjetur për mua si i huaj ”

  Arben Jashari

 • Definitivisht palestra më e mirë në qytet! Ambienti fantastik për ushtrime, hapësirë e bollshme dhe pajisje të shumëta. Stafi miqësor dhe profesional.

  Fatlum Lumi

 • Pa dyshim, palestra më e mirë në rajon. Pajisjet, dizajni dhe shërbimi e bëjnë Fivestar-in një vend tejet të rehatshëm për këdo.

  Alban Turku

 • Palestër e përsosur, me të vërtetë vlen të bëheni anëtar i Fivestar-it.

  Lirim Selma

FIVESTAR FITNESS GRAND HOTEL

Adresa:
Sheshi Zahir Pajaziti 10000, Prishtinë info@fivestarfitness.eu

Veçse i anëtarësuar
+383 38 405060

Gati të anëtarësohëni?
+383 38 405060

Hëne - Diele
06:00 - 23:00

FIVESTAR FITNESS ARBËRIA

Adresa:
Rruga Ahmet Krasniqi 10000, Prishtinë info@fivestartfit.com

Veçse i anëtarësuar
+383 38 405060

Gati të anëtarësohëni?
+383 38 405060

Hëne - Diele
Hapur 24 orë

FIVESTAR FITNESS BREGU I DIELLIT

Adresa:
Rruga B 10000, Prishtinë info@fivestarfitness.eu

Veçse i anëtarësuar
+383 38 405060

Gati të anëtarësohëni?
+383 38 405060

Hëne - Diele
06:00 - 23:00

FIVESTAR FITNESS FUSHË KOSOVË

Adresa:
Rruga Dardania, Kodi Postal 12000 Fushë Kosovë, Republika e Kosovës info@fivestarfitness.eu

Veçse i anëtarësuar
+383 38 405060

Gati të anëtarësohëni?
+383 38 405060

Hënë - Dielë
06:00 - 23:00

FIVESTAR FITNESS FERIZAJ

Adresa:
Rruga Dëshmorët e Kombit, 70000 Ferizaj, Republika e Kosovës info@fivestarfitness.eu

Veçse i anëtarësuar
+383 38 405060

Gati të anëtarësohëni?
+383 38 405060

Hëne - Diele
06:00 - 23:00

FIVESTAR FITNESS PRIZREN

Adresa:
Rruga Wesley Clark 20000 Prizren, Republika e Kosovës info@fivestarfitness.eu

Veçse i anëtarësuar
+383 38 405060

Gati të anëtarësohëni?
+383 38 405060

Hëne - Diele
06:00 - 00:00

FIVESTAR FITNESS GJILAN

Adresa:
Rruga Marie Shllaku, 60000 Gjilan, Republika e Kosovës info@fivestarfitness.eu

Veçse i anëtarësuar
+381 38 405060

Gati të anëtarësohëni?
+381 38 405060

Hëne - Dielë
06:00 - 23:00

FIVESTAR FITNESS GJAKOVË

Adresa:
Së shpejti! info@fivestarfitness.eu

Veçse i anëtarësuar
+383 38 405060

Gati të anëtarësohëni?
+383 38 405060

N/A

FIVESTAR FITNESS PEJË

Adresa:
Së shpejti! info@fivestarfitness.eu

Veçse i anëtarësuar
+383 38 405060

Gati të anëtarësohëni?
+383 38 405060

N/A

FIVESTAR FITNESS MITROVICË

Adresa:
Së shpejti! info@fivestarfitness.eu

Veçse i anëtarësuar
+383 38 405060

Gati të anëtarësohëni?
+383 38 405060

N/A